Rețete de post

Platou Rustic


Platou Rustic

Ce poti gati pentru cina atunci cand ai mai putin timp ori mai putine resurse financiare?
Va propun un meniu rustic simplu, ieftin si foarte gustos!

Avem nevoie de:
pateu de ficat 200 g (daca aveti pateu facut in casa, cu atat mai bine!);
Putina margarina
O legatura de ceapa verde;
5 rosii;
3 castraveti;
Cateva felii de branza;
4 oua fierte;
Mustar, sare, piper.

Mod de preparare:
Se taie ouale in jumatati.
 Intr-un castron se amesteca 1 galbenus cu sare si piper, adaugam pateul, margarina si putina ceapa verde tocata marunt.




Cele 3 galbenusuri ramase se freaca cu 2 lingurite de mustar, putina sare si piper, apoi umplem cu acest amestec albusurile. 
Taiem rondele ceapa, rosiile, castravetii si le asezam frumos pe un platou, printre feliile de branza, ouale umplute, pateul pus cu un sprit de ornat.
Iata cum din legume simple putem crea platouri nu doar gustoase, dar si frumoase.





Pofta Buna!

Comentarii