Platou Rustic
Platou Rustic
Ce
poti gati pentru cina atunci cand ai mai putin timp ori mai putine resurse
financiare?
Va
propun un meniu rustic simplu, ieftin si foarte gustos!
Avem nevoie de:
pateu de ficat 200 g (daca aveti pateu facut in casa, cu atat mai
bine!);
Putina
margarina
O
legatura de ceapa verde;
5
rosii;
3
castraveti;
Cateva
felii de branza;
4 oua
fierte;
Mustar,
sare, piper.
Mod de preparare:
Se
taie ouale in jumatati.
Intr-un castron se amesteca 1 galbenus cu sare si piper, adaugam pateul, margarina si putina ceapa
verde tocata marunt.
Cele 3
galbenusuri ramase se freaca cu 2 lingurite de mustar, putina sare si piper,
apoi umplem cu acest amestec albusurile.
Taiem
rondele ceapa, rosiile, castravetii si le asezam frumos pe un platou, printre
feliile de branza, ouale umplute, pateul pus cu un sprit de ornat.
Iata
cum din legume simple putem crea platouri nu doar gustoase, dar si frumoase.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!