Paste cu carne
Paste cu
carne
Ingrediente:
300 g carne tocata;
250 g paste tip penne;
1 lingura bulion;
1 rosie;
1 ardei rosu;
1 ceapa mica;
Cascaval ras;
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert si se
preincalzeste cuptorul.
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga carnea tocata si se
condimenteaza. Se prajeste bine carnea, apoi se acopera cu apa. Cand este
aproape fiert, se adauga 1 lingura de bulion desfacut in putina apa. Lasam sa fiarba
bine.
Cand pastele sunt aproape fierte (nu trebuie fierte mult, pentru ca
vor sta destul si la cuptor), se iau de pe foc, se scurg, se toarna intr-o tava
adanca, unsa cu ulei. Turnam si carnea calita cu sosul si amestecam.
Radem cascavalul si dam la cuptor la
foc mediu pentru 20 de minute.
Suficient pentru: 6 portii.
Se servesc cu: salata de rosii (cu putin ulei de masline si sare marina).
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!