Rețete Pascale

Ciorba de fasole cu os afumat, la crock-pot


Ciorba de fasole cu os afumat, la crock-pot

Ieri m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o ciorba de fasole la crock-pot, a iesit foarte gustoasa.

Ingrediente:
500 g fasole boabe
1 ceapa;
1 morcov;
1 ardei gras;
Sare si piper dupa gust;
4 costite afumate;
4 linguri de rosii cubulete la cutie;
O lingura de bulion;

Mod de preparare:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.
Aparatul l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa caldura.


Totul a durat cam 6 ore, pe nivelul high.

Portii: 4

Pofta Buna!



Comentarii