Ciorba de fasole cu os afumat, la crock-pot
Ciorba de fasole cu os afumat, la crock-pot
Ieri
m-am gandit sa incerc o reteta sanatoasa, gatita lent, asa ca am testat o
ciorba de fasole la crock-pot, a iesit foarte gustoasa.
Ingrediente:
500 g
fasole boabe
1
ceapa;
1
morcov;
1
ardei gras;
Sare
si piper dupa gust;
4
costite afumate;
4
linguri de rosii cubulete la cutie;
O lingura
de bulion;
Mod de preparare:
Se
spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua
zi, se pun in vasul de la aparatul crock-pot urmatoarele: fasolea, legumele
taiate marunt, costitele deasupra, condimente, bulionul, rosiile si se acopera
cu apa de 2 degete peste nivelul ingredientelor.
Aparatul
l-am pus pe un fund si pe niste placi de faianta, pentru ca degaja multa
caldura.
Totul
a durat cam 6 ore, pe nivelul high.
Portii:
4
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!