Mancare de mazare cu porc, masline si taitei
Mancare de mazare cu porc, masline
si taitei
O
mancare satioasa de mazare cu porc, masline negre si taitei de casa.
Ingrediente:
400 g
carne de porc;
2 cepe
mari;
1
morcov ras;
500 g
mazare;
masline
negre dupa gust;
un
varf de lingurita sare;
2
linguri de bulion;
Un
castronel taitei de casa;
Mod
de preparare:
Se
rumeneste bine carnea de porc taiata bucatele mici in putin ulei incins. Se
scoate carnea pe o farfurioara si, in grasimea ramasa, se caleste ceapa si
morcovul dat prin razatoarea mare, apoi se pune inapoi carnea si se acopera cu
o cana cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se adauga mazarea,
maslinele si se mai pune apa, ca sa fiarba bine.
Separat,
se fierb taiteii in apa cu putina sare.
Cand mazarea
si maslinele sunt fierte, se prepara sosul din 2 linguri de bulion desfacut in
putina apa si se adauga si taiteii fierti. Dupa aprox 5 minute se ia focul.
Timp:
apr
ox 1h
Portii:
4
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!