Paste cu brânză şi piept de porc
Paste cu brânză şi piept
de porc
Ador pastele si incerc de fiecare data sa gasesc retete noi, combinand ingrediente de tot felul. Am pregatit aceste paste cu piept de porc, oua, branza si smantana. Pentru un gust desavarsit, le-am dat putin la cuptor cu cascaval ras.
Ingrediente:
sare după
gust;
ulei;
200 g brânză
rasă;
200 g piept
de porc afumat;
3 ouă;
O ceaşcă
lapte;
3
linguri smântână;
caşcaval
ras după gust;
Mod
de preparare:
Se pun
pastele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei şi se fierb al
dente.
Între
timp, se taie pieptul de porc în felii subţiri, se răsfiră pe o tavă cu foaie
de copt şi se dau la cuptor cam 7 minute, să se rumenească un pic.
Într-un
castron mai mare, se rade brânza şi se amestecă bine cu laptele, smântâna şi ouăle. Se scurg
pastele de apă, se adaugă peste acest sos, se amestecă, apoi se răstoarnă
într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Se
presară feliile de piept de porc, apoi caşcavalul ras.
Se dă tava la cuptor cam
25-30 de minute (până se rumeneşte caşcavalul).
Timp de
pregătire: 15min
Timp de
coacere: 30min
Porţii:
4
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!